17 Nis 2009

23 Nisan Etkinlik örnekleri

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde bugün pencerelerimizi süsledik, isteyen arkadaşlara örnek olsun diye acele ettiğimden karton kullanarak ben kestim, çocuklara kestirmek istiyorsanız elişi kağıdı kullanmanızı öneririm.
Kağıdı yelpaze gibi katladıktan sonra istediğiniz şekli çizin bir kız bir erkek olabilir, eller bayraksız olabilir hepsinden fotoğraf çekmeyi unutmuşum pğf noktası diğer şekle bağlantı oluşturmak.

yasemen güler

3 yorum:

Nur dedi ki...

hocam merhaba,
Siz beni belki hatrlmazsınız ama ben üni. 4 snıftayken sizin staj öğrencinizdim ve sizden çok güzel şeyler öğrenmiştim. Şuan Manisa nın bir köyünde öğretmenlik yapıyorum buraya atandım. Size burada rastlamak beni çok memnun etti. Sınıfınızdan aldığım güzel etkinlik örnekleri hala dosyamda ve sınıfımın köşelerini süslüyor..

deniz yasemen dedi ki...

resmini görsem mutlaka hatırlarım nur, atanmanada çok sevindim buralara gelisen beklerim canım. başarılar herşey istediğin gibi olsun

merve dedi ki...

selam deniz hanım sizin siteye tesadüf eseri girdim ve okadar çok faydalandım ki anlatamam gerçekten emeğinize sağlık ben de öğretmenlik yapıyorum özel bi anaokulunda sizinle tanıştığıma sitede olsa :D çok memnun oldum