7 Oca 2009

Tombul turp

Arkadaşlar elimdeki tombul turp adlı şarkının kaydı bozuk, nette aksakalı dede adlı daha yavaş olan versiyonu var. Bana tombul turp adında olan ritmi daha hızlı olanı lazım elinde olan maille gönderirse yada kaynağını bilenler söylerse çoook sevinirim.
bu yazıyı üç gün önce yazdım ama hiç yorum yok...
ARKADAŞLAR İÇİNİZDEN BİRİ BİLE BU ŞARKIYI BİLMİYORMU
yasemen güler

7 yorum:

Adsız dedi ki...

haklısın öğretmenim okudum ama bilmdiğim için yardımcı olamayacağım, sizden almaya çok alıştık siz isteyince nasıl olsa o bulur diye düşünüyor sanırım herkez:))
istemediğiniz aksakallı dede var bendede inşallah istediğinizi bulursunuz
(ayşe öğretmen salihli)

Adsız dedi ki...

öğretmenim elindeki şu adreste olanla aynı mı?http://www.ogretmenlerforumu.com/cocuk_sarkilari/ak_sakalli_dedeturp-t28660.0.html.

deniz yasemen dedi ki...

ewt arkadaşım elimde aksakallı dede var ama benim aradığım tombul turp olanı . oda elimde var ama kaydı bozuk bulamazsam onu temizletmeyi düşünüyorum. yardımın için teşekkürler

Adsız dedi ki...

slm deniz öğretmenim tombul turpu hala istiyormusun be yazınızı yeni gördüm benim cd'mde var göndermek isterim ama nasıl yapacağımı da bimiyorum bu arada blogunuz çok hoşuma gitti paylaşımlar için tşk.ederim (selda öğretmen-samsun)

Adsız dedi ki...

hocam buldunuzmu tombul turp şarkısınıı banada lazımm varsa bulabildysenz paylaşırmısınız bidee nasıl bir etkinlik yapmayı düüşnüosunuz bu şarkıyla

deniz yasemen dedi ki...

selda öğretmenim msn adresime gönderebilirsiniz sevinirim

Adsız dedi ki...

HOCAM BENDE VAR AMA CD DE NASIL YÜKLEYECEĞİMİ BİLMİYORUM BEN DİLEK ÖĞRETMEN