31 Mar 2008

Zeynep arkadaşımızın okuma-yazmaya hazırlık etkinliğinden bir örnek

Gönüllü çocuklardan ilki bir kart çeker, çektiği kartta yer alan resmin özelliklerini anlatır ve diğer çocuklar ne olduğunu bilmeye çalışırlar. Cevaplar verildikten sonra hangi renge aitse seçen çocuk tarafından o keseye konulur.























( Etkinliklerin devamını görmek istiyorsanız BURAYA tıklayınız.)

deniz-yasemen

4 yorum:

Uçan Balonlar & Şükriye ARIN dedi ki...

Hocam ben Altınçocuk'tan Şükriye Öğretmen, ben Adapazarında renkli keçe bulamıyorum. Keçe yerine şu renkli elbezleri işimi görüyor ama onlarda sarı,mavi,pembe rengin dışında yok bana beyaz ve kırmızı lazım. nereden bulabilirim biliyormusunuz? şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

Merhaba.

Öncelikle güncemde yaptığınız yorum için teşekkür ederim. Cbox için yazdıklarımın işinize yaramasına da sevindim.

Arayüzde (temada9 kullanılan alanın genişliğini siz belirleyebiliyorsunuz. Benim kullandığım arayüzü, ben kodlamıştım. Zaten basit bir arayüz. Ortadaki ana alanın ve yanlardaki alanların genişliğini, kodlara verdiğiniz değerlerle değiştirebiliyorsunuz. Bunun için, eğer daha geniş bir alan kullanmak isterseniz, kullandığınız arayüzün ilgili bölümlerini değiştirmeniz gerekir.

Fakat, her tema genişletilemez. Aslında genişletilebilir; fakat bazıları yüksek html bilgisi gerektirebilir. Çünkü bazı arayüzler, oluşturuldukları boyuta göre resimlerle destekleniyorlar. Alanı genişletince, resimlerin düzeni bozulabilir. Bu da görüntünün hoş olmamasına yol açar.

Çalışmalarınızda başarılar.

Esenlikle...

Moonish (moonsun) dedi ki...

Bu etkinlik cok guzel ozellikle etkinlikte kullanilan keselerde kaldi gozum desem :))
Sevgiler birakiyorum sana sevgili Deniz Yasmen :))

deniz yasemen dedi ki...

tam çeyizlik değil mi? çok şirinler